/

De senaste dagarna

Här sitter jag mellan två nattpass, har precis sprayat ansiktet med tanrevel för att försöka se lite piggare ut och smuttar på min smootihe med förhoppningen om att faktiskt bli lite piggare också. Covid-19 fortsätter sprida sig i världen och vi kämpar på med att försöka ta hand om de smittade. Det är mycket frågetecken och frustration på sjukhuset men vi alla gör vårt bästa utifrån de förutsättningar vi har. Utöver det så fortsätter livet i ganska normalt tempo. Vi skrattar och vi gråter och vi tar oss framåt i vardagen. 
(null)
Tussilago har kommit till Uppsala. 
(null)
Jag har fångat lite sol på balkongen. 
(null)
Och faktiskt tagit tag i att städa den. Tvättat dynorna osv. Det var minst sagt på tiden he-he. 
(null)
Jag har fortsatt att träna precis som vanligt och kanske till och med lite mer då mitt gym fortfarande har öppet. Här körde vi Murph helt frivilligt. 
(null)
Det kommer aldrig någonsin kännas ok att göra 200 armhävningar i viktväst. Usch. 
(null)
Kände mig som en riktig tant när jag var tvungen att stanna cyklen för att ta bild på "de fina blommorna". Men varje litet livstecken är en gudagåva efter den evigt långa hösten vi fått uppleva i år. Det är nästan så att jag måste fota det bara för att det ska finnas bevis på att världen faktiskt lever om vården plöstligt skulle tas ifrån oss igen och allt skulle återgå till det evigt gråa mörkret.  
(null)
Har umgåtts med den här solstrålen. 
(null)
Och hennes mamma såklart. Precis för en vecka sedan satt vi här och njöt av solens värmande strålar efter en promenad runt gamla Uppsala. En fantastiskt bra torsdag! 
(null)
Jag har haft orken att ta på snyggkappan mellan nattpass. Den ni. 
(null)
Jag har sprungit årets första utomhuslöptur efter fyra timmars sömn. Den ni. Det var tungt. Men ack så härligt! Är himlen blå orkar man det mesta. 
(null)
Jag har våldgästat min syster vilket hon verkade måttligt road över. 
(null)
Jag har tränat ännu mer och det bidrar med lika mycket glädje som alltid. 
(null)
Sedan har jag trotsat Covid-19 och ätit lunch ute med dessa två<3. 
(null)
Köpte dessa tre plagg för 200kr och kände mig nöjd. Låssades att jag gjorde det för att stötta ekonomin i dessa tider men egentligen har jag bara ett stort shoppingproblem. Tyckte dock att det var ett kap att få tre plagg för 200kr så jag tröstar mig själv med det.