/

Lediga dagar

Livet fortsätter att bjuda på lediga dagar och jag gör mitt bästa för att fånga dem. Igår startade dagen med frukost på stockens nya ställe "Bakfickan" vilket verkligen var en lokal över förväntan. Så himla mysigt. Speciellt när man har bra sällskap! 
(null)
Frukosten var dock nations-standrad. Men vad kan man förvänta sig för 50 kronor?
(null)
Jag levererade Sofias present från gänget i ett skamligt dåligt skick he-he. Väldigt mycket sista-minuten-hemmabygge över det "grattis-kortet" ha-ha. Men presenten var desto roligare. Vi har köpt en nybörjarkurs i crossfit åt henne! Smart drag av oss då vi därmed kommer få mer tid med henne<3.
(null)
Fräsch lokal för att vara nation! 
(null)
Jag spenderade sedan några timmar med att "plugga". Som läget ser ut nu på sjukhuset är det många patienter jag får gå med direkt från akuten till operation och det känns hemskt att inte kunna svara på hur opertionerna går till, så fokuserade på att försöka läsa mig till det. 
(null)
Sedan blev det träning i vanlig ordning. Alla pass är roliga nu för tiden men detta var verkligen jätteroligt! 
(null)
Efter träningen mötte jag Lala för en fika och som vanligt när vi ses springer tiden iväg, vi har alltid så mycket att prata om<3. 
(null)
Idag har jag fått finbesök av Julia och Juno och SE bara på denna lilla människa. Jag smälter. 
(null)
HUR kan man vara så söt?? Kan inte låta bli att le när jag tittar på dessa bilder. 
(null)
Jag ska skämma bort dig så mycket älskade lilla människa<3. När du blir större ska jag ta med dig på stan och låta dig köpa vad du vill! 
(null)
Har unnat mig blommor för första gången på länge och kom med ens på hur mycket jag saknat att ha snittblommor hemma. Det lyfter verkligen lägenheten. 
(null)
Ikväll har jag hängt hos systrarna Linman och spelat spel och pratat om livet. Jag är så otroligt tacksam över vilka människor Uppsala givit mig<3. Vänner för livet!