/

Frisk igen!

Det är knappt så att jag vågar tro på det själv eller en uttrycka orden med risk för att jinxa, men jag har blivit frisk. Och oj vad trevligt det är att inte hosta. Eller att kunna andas ordentligt. Jag uppskattar livet som frisk något oerhört. Framförallt att kunna träna igen och känna ork och livsglädje att hitta på saker. 
(null)
I tisdagsnatt när jag jobbade och snubblade över denna syn uppe på röntgen. Denna bild motsvarar ganska bra hur patienterna känner sig efter att ha suttit i väntrummet i åtta timmar. Och ja, så illa är det just nu på akuten. Peronalbrist. Lokalbrist. Våg nummer två av covid. Fler icke-covidsökande som inte får tid på vårdcentraler pga nedskärningar där också. Förkylningstider. Depressioner. 
(null)
Jag var hos frissan och färgade håret. Jag ville mörka ner det lite och bli mörkblond men gick därifrån som brunett. Dock inte frivilligt. Jag förstår inte att jag aldrig blir nöjd hos frisören. Jag är extremt tydlig med hur jag vill ha det, visar bilder och förklarar. Men ändå blir det alltid fel. Jaja. Det får vara såhär nu. 
(null)
Myskväll med denna tjej och hennes föräldrar förra veckan.
(null)
Såhär ser håret ut. Och såhär såg jag ut i fredags. Uppklädd för att åka till Ida och plugga. Jag behövde verkligen desperat komma ut och få känna mig lite fin. 
(null)
Köpte en fredagsbukett till syrran bara för att jag var på så bra humör. Blev på lite sämre humör när expeditien tog betalt. Note to self: säg aldrig åt floristen att hen får fria tyglar att "sätta ihop en fin höstbukett". De tar tydligen de allra dyraste snittblommorna då. 
(null)
Jag var ledig hela helgen för första gången på två månader. Kan ni förstå? Åtta helger av konstant jobb (var dock i fjällen en helg för att fira min mor men då behövde jag plugga varje dag så det räknas inte som ledigt). Så jag firade med bubbel, idol och godis på fredagskvällen tillsammans med Ida och Ella. Otroligt mysigt<3. 
(null)
Som jag saknat att arragera en middag! Jag måste börja göra det mer nu när jag får lite lediga helger framöver. 
(null)
I lördag efter förmiddagsträning, eftermiddagsfika och en härlig powernap trampade jag över parken för att ha en lugn spelkväll med Linnea, hennes kille och Ville. Det slutade med att vi drack tequila. Hur den ekvationen gick ihop kan jag tyvärr inte redogöra för. 
(null)
Linneas katter är SÅ SÖTA och vill vara med på allt som händer. Även spel. 
(null)
Det var en kväll fylld av skratt. 
(null)
Lite trött till trots så klarade jag att göra OHS på 60kg vilket inte skett på över ett år. Det är tydligen bra att ligga hemma i tre veckor och inte använda en enda muskel. 
(null)
Svängde förbi IKEA efter träningen för att inhandla lite nödvädigehter och onödvändigeter. Bland annat en ny kruväxt. Fick därefter feeling och planterade om typ allt jag äger i växtväg. Satte en massa små sticklingar i nya krukor. Det är så himla trevligt att hålla på med växter och jord. Det luktar så gott. 
(null)
Var på gymmet tidigt imorse för att sedan kunna plugga hela dagen då Julia skulle komma hit. För det första är det tungt att komma tillbaka till flåset efter veckor av hosta och inaktivitet. Och för det andra: vem försöker jag lura när jag ska träna tidigt för att vara effektiv? Jag kom hem vid 09, åt frukost nummer två och somnade om i soffan till klockan elva eftersom jag var så trött av den tidiga uppstigningen. Då hade jag lika gärna kunnat sova till 09, träna till 11 och ändå fått lika mycket gjort ha-ha. Well well. Det har varit en bra måndag ändå. Det känns härligt att må bra igen!