/

Sista jobbehelgen

Som rubriken lyder, detta var min sista jobbhelg. Inte för resten av livet (I wish), men för ett tag framöver. Imorgon drar en tio veckors lång praktikperiod igång och tid för att jobba kommer inte riktigt att finnas om jag ska hinna tentaplugga samtidigt. Så sorgligt. Kommer sakna akuten. Hade iallafall en riktigt, riktigt bra jobbdag igår så det var ett bra avslut för den här gången. 

Övriga helgen har också varit riktigt, riktigt bra. Jag lever för helgerna. I torsdags hade vår bokcirkel sin första träff och ingen hade hunnit läsa ut boken ha-ha. Men vi lottade ändå ut vinflaskorna och pratade om en hel del annat. Så mysigt och lyxigt att få träffa så många vänner på en och samma kväll mitt i veckan. 

Detta var vad vi myste till under torsdagskvällen. Och som sagt, vi lottade ut vinflaskorna. Vi drack inte varsin ;-). 

Fredagkväll innebar date-night tillsammans med Jesper där vi direkt efter skola, jobb, träning och frisörbesök traskade till Sandic för räkfrossa. Alltså oh my. Så himla gott! Rekommeneras starkt till alla Uppsalabor! 

Kräks på min utväxt då jag ser denna bild. Usch! Men "min" frisör är uppbokad till april och jag vill verkligen inte gå till någon annan. Men jag börjar inse att jag nog tyvärr måste det. Detta är inte okej! 

Efter jobbet i lördags hann jag hem, duscha, tvätta håret, fixa håret och sminka mig på 45 minuter. Någon form av rekord! Vid 17:30 var det nämligen dags för helgens andra restaurangbesök (japp löningshelg hehe). Jag, Ebba och Sofia hade bokat bord på Pong. Otoligt att vi tre fick till att umgås så på tu man hand bara vi<3. Rekommenderar verkligen alla Uppsalabor att äta på Pong också. Kan ha varit den godaste sushin jag någonsin ätit. 

Efter middagen var det dags för kvällen andra anhalt. Förfest hos Max. Fyra personer ur det gänget har varit på utbyte under hösten så igår var det reunion och jisses vad roligt vi hade det! Dessa förfester är aldrig nådiga ha-ha. 

Denna bild får summera resten av kvällen. Ett stopp på Shotluckan och sedan massor massor massor av dans på norrlands. Även om jag tappat festsuget lite på slutet måste jag säga att jag älskar att vara ung. Livet är en fest och bäst är det på lördagkvällar på en nation i Uppsala tillsammans med vänner som får en att skratta non stop. 

Idag har jag inte gjort många knop. Största ansträningen var att cykla till gymmet för att möta upp Ebba och Therese för lite (ganska så mycket) oseriös bakisträning. Mest ville jag bara träffas och umgås lite, och det kan man ju göra på gymmet lika gärna som på ett fik. Då det inte alls gick bra med muscle up-träningen boostade jag egot med lite legless ropeclimbe L-sit-varianten. Eller vad det nu kallas. Det kan jag göra åtminstonde.