/

Hemavan 2019

Wow nu var det längesedan jag skrev här. Jag har ett par anledningar och den största stavas: jobb. Mycket jobb. Andra anledningar är: en trasig dator. För lite tid för alla fantastiska vänner. Trötthet. Bra väder. Ja, livet kommer emellan. April har bara flugit förbi och nu väntar valborg runt hörnet. Jag känner mig genuint lyckligare än på länge trots mycket motgångar med inställda flyg och oväntade utgifter. Imorgon flyger jag till Spanien för att göra det jag gillar mest med några av dem jag håller av mest; träna, sola och njuta med kookfit—gänget. Åååå det ska bli så härligt <3. 

Här kommer ett gäng bilder från påsken i Hemavan med familjen. Påskafton tillhör nog top tio av dagar här i livet. Strålade sol, plusgrader och skidåkning. Vi grillade lunch uppe i lillprinsen och drack bubbel och åt lax till middag. Kan man begära mer här i livet? (null)
Världens finaste syster <3
(null)
Har världens snällaste föräldrar som köpte ett nytt skidställ åt mig <3. Kände mig riktigt snygg i backen he-he. 
(null)
I väntan på att afterskin skulle öppna!
(null)
Njöt av livet på verandan. 
(null)
Alla dessa kvällar<3
(null)
Årets härligaste morgon! 
(null)
Vi byggde i vanlig ordning en snögrotta uppe på fjället! 
(null)
Där jag satt såhär hela dagen och brände sönder ansiktet.
(null)
Det var så himla varmt och härligt! 
(null)
Uppe på toppen av kungsliften. Livsnjuter till max. 
(null)
(null)
Fjällen är så vackra!
(null)
Somnade till i snökojan hehe.
(null)
Sista dagen tog vi en kortare tur längdskidor men jag var hostig och det regnande så det var väl inte livets härligaste tur haha. Men det är så härligt att få aktivera sig utomhus!