/

Två lediga dagar

Igår var jag ledig och dagen spenderades väl hemma hos Julia, Marcus och Juno. Dessutom blev jag hundvakt helt spontant också. Det var välbehövligt med lite ledighet såhär mitt i veckan. Jag har jobbat mycket i februari med tanke på att jag var typ helt ledig i januari, och har dessutom tampats med en envis huvudvärk hela veckan trots att jag gjort allt för att bota den. Det tar energi. I helgen jobbar jag nätter också. Det känns dock roligt, det är oftast bra pass under helgnätter (detta lär jag få äta upp ha-ha). Och genom att jag bara kommer sova, svänga förbi gymmet och sedan vara på jobbet mellan 20-07 fredag och lördag kan jag inte göra av med några pengar heller he-he. Strategiskt. 
(null)
Lilla tjejen har blivit så stor!! Det är så mysigt att sitta och äta och så sitter hon med oss vid bordet. 
(null)
(null)
Vi hade en ganska lång mysig stund där hon satt i min famn innan hon blev hungrig, veckans mysigaste stund! 
(null)
Lilla Hampus som jag var hundvakt åt var så duktig och lugn. 
(null)
Moder jord är bra förvirrad nu. Först vår hela vintern och så nu när det blir mars kommer snön och minusgrader. Men det var en fantastiskt vacker fredag idag, klimatförvirringen till trots. 
(null)
Efter ett morgonpass på gymmet gjorde jag lite ärenden på stan och tulpaner hör soliga fredagar till. Det är sedan gammalt. 
(null)
Har stått i köket större delen av denna fredag och bakat. Jag älskar ju att bjuda hem folk och det kändes som om det var längesedan nu. Därför bjöd hem Övikstjejerna på söndag till afternoon tea och jag är MYCKET peppad på alla fina grejer jag ska fixa och bjuda på. Bland annat dessa cupcakes som ser magiska ut om jag får säga det själv. Har faktiskt inte ens smakat dem ännu. Men det lär hinna slinka ner någon innan söndag he-he.