/

En våg av tacksamhet

Jag skriver ofta om hur tacksam jag är men i helgen har känslan varit överväldigande. Jag känner mig så otroligt tacksam inför livet och alla fina männsikor jag får dela det med. Det kanske är våren, men jag går runt och känner mig tacksam och lycklig mest hela tiden ha-ha. 
(null)
Lördagens projekt var att köpa trall och utemöbler till balkongen. Det belv så himla bra! Som jag ska njuta i sommar. Det var dock lite problematiskt att få med allt hem, men det gäller att jobba lösningsorienterat och en taxi fraktade hem alla möbler utan problem. Det var en sådan himla trevlig taxichaufför också! Vissa är verkligen på rätt plats och gör sitt jobb så bra. 
(null)
Efter att möblerna var monterade tog jag en snabb dusch och försökte fräscha till mig lite då det vankades middag hemma hos Emelie med gamla klasskompisarna och dessa små söta filurer. Hjärtat smalt. Hur söt får man vara? 
(null)
Jag känner ingen som kan styra middagar som Emelie. Hon borde få pris för sin talang över att vara värdinna! Vi hade en sextimmars middag och pratade om allt och ingenting. Tänk att flytten till Uppsala skulle ge mig sådana fina vänner<3. 
(null)
I förmiddags var det dock min tur att agera värdinna och bjuda på brunch. Middagar är inte min grej men bruncher det kan jag fasen ordna. Så himla trevligt sätt att starta dagen på.