/

En stund för reflektion

Jag tycker det är så mysigt att sätta mig ner och skriva om mina dagar. Det blir en stund av reflektion att gå igenom bilder och vad som hänt den senaste tiden. Annars är det lätt att livet bara passerar i 110 och att jag inte uppskattar allt jag faktiskt gör om dagarna. 
(null)
I lördags besökte jag Crossfit Nordic och tränade med riktigt starka killar he-he. Kände mig lite malplacerad men kände att jag var tvungen att ta chansen när den väl uppenbarade sig. 
(null)
När jag ändå var i Stockholm passade jag på att äta lunch med min saknade Lovisa på Rosendahl. OTROLIGT mysigt ställe! 
(null)
Det är så grönt överallt just nu och jag försöker att njuta av vartenda litet grässtrå. Världen blir så vacker denna årstid! 
(null)
Efter att ha varit i Stockholm, tagit en sväng på stan och besiktat Idas nya kök var det dags att bege sig hemåt för att fräscha upp mig inför kvällen. Tog en voi och njöt av livet en ledig lördageftermiddag med vetskapen om att jag skulle äta dessa goda mackor när jag kom hem. Det krävs inte mycket för att känna lycka he-he. 
(null)
Jag köpte denna kjol och kände mig riktigt fin kvällen till ära. 
(null)
På lördagskvällens agenda stod middag, bowling och drinkar med mina älskade kollegor! 
(null)
(null)
Vilket gäng<3! 
(null)
Det var så längesedan jag bowlade att jag glömt hur roligt det faktiskt är! 
(null)
Bowlingen övergick i en liten barrunda, här på mitt nya favoritställe Miesto, innan vi avslutade kvällen med dans på Flustret. 
(null)
Jag var så himla trött imorse och sov till halv elva! Det händer inte ofta ska jag säga. I hopp om att vakna till liv tog jag en uppiggande promenad i regnet för att handla och slogs åter igen av hur grönt och fint det är ute just nu. Det doftade helt underbart med regnet också. Jord och syrener. Jag kände mig som en riktig tant när jag var tvungen att bryta av ett par kvistar från syrenbusken och ta med mig hem för att ställa i en vas på köksbordet. 
(null)
Eftermiddagen spenderades sedan ute i boländerna där jag gjorde av med alldels för mycket pengar genom att köpa grejer till balkongen. Men jag kan inte låta bli! Jag vill ha det så mysigt som det bara går där. Och allt går ju att ta med till nästa hem (försöker övertala mig själv om att det är väl spenderade pengar). Well well. Det är dyrt att flytta. Det blev hur som helst ännu mysigare där ute, även om jag vill spä på mysfaktorn ytterligare med mer grejer. Men det får bli nästa löns problem he-he. Köpte utekuddar och en filt, den stora höga krukan och frön. Odlade fyra olika kryddor och örter och är så spänd på att se de små liven växa fram! Blev ännu mer tant när jag köpte den röda hinken och lite trädgårdsredskap men det såg så himla mysigt ut så jag kunde inte låta bli. 
(null)
Sedan har jag spenderat kvällen hemma helt själv och bara njutit av lugnet och tystanden. Det var längesedan jag hade en kväll för mig själv så det var välbehövligt. Jag lagade min nya favoriträtt och bockade av en massa saker som behövde ordnas med. Jag har haft det så hektiskt på slutet men nu känner jag att jag är i fas med livet igen och det är en skön känsla. Jag är redo för en ny vecka och sommaren!