/

Snapshots från resan!

Efter en vecka på spanskt territorium är vi äntligen på svensk mark igen. Det är sjukt att hur kul man än har det i värmen med världens bästa och roligaste klass är det ändå oslagbart att mötas av granar och röda små hus. 

Det har varit museum, besök i en jättelik trädgård, morgonträning fem av sju dagar, aqualand, båttur och en massa häng vid poolen. Bilder från kameran kommer senare, i skrivande stund sitter jag väntandes på Arlanda och bjuder på snapshots från mobilen!Resan ner kändes trots allt roligt att se fram emot väldigt lång och tiden fördrevs med bland annat yatzy!
Första dagen bjöd på en solig eftermiddag vilken vi spenderade vid poolen i hopp om att fixa bränna till balen!
Varje kväll bokade vi bord för 25 pers och testade allt från italienska restauranger med trubadur till sportbarensportbarer där personalen var mer insatt i matchen än att servera mat haha...
Morgonträning som sagt! Allt från intervaller i trappor till löpturer i sanden till styrka med stenar. Vi tog vara på vad som fanns tillgängligt!
Lunch i solen slår det mesta!
Trots lite kyligt vatten badades det!

En dag besökte vi aqualand där vi åkte vattenrutschkanor jag knappt visste existerade. Det var skräckblandad förtjusning från min sida hehe. 
Tjejerna samlade för en gruppbild innan det vankades lek på hotellet!
Dagen vi var ute med båten hann vi med både snorkling, bananaboat och framförallt: vi såg fria delfiner!! Det var det absolut mäktigaste på hela resan!
Vi utnyttjade såklart de låga priserna i vätskeväg, studenten är nära ;-).
Mycket häng vid poolen!
Mer poolhäng!
Glada tjejer på katamaranen!