/

En lugn start på 2019

Det har varit en lugn start på det nya året för min del. Igår åstadkom jag endast ett träningspass och det var det dagen gick ut på. Därefter sov jag cirka 12,5 timma (yes ni läste rätt) innan jag åt lunch med Sofia och tränade lite till. Jag måste erkänna att det är väldigt skönt att ha så lite på agendan, men jag ser också fram emot en lite mer händelserik vår. Och på tal om vår så fick jag lite vårkänslor idag då jag cyklade med solglasögon genom Uppsala. Det var nästan så pass att jag fick damma av dem då solen lyst med sin frånvaro de senaste veckorna. Jag älskar den här tiden då man märker hur varje dag blir lite, lite ljusare och lite, lite längre! Blir alldels pirrig då jag tänker på våren och hur härligt livet alltid känns då! 
(null)
Mitt nya projekt: öva muscle ups varje dag. Kunde jag lära mig handgående på mindre än 30 dagar borde jag väl få till muscle ups också. Jag kan ju göra struggle ups redan. Så nu övar jag 10 minuter varje dag (eller ok har gjort det de senaste två dagarna) med gummiband till dess att min chicken wing är borta. Av bilden att döma behöver jag lära mig använda höften mer också. Men övning ger färdighet. Det känns kul att jobba aktivt mot ett träningsmål igen! 
(null)
Årets andra projekt är att bli stark. Det jobbar jag på dagligen. 
(null)
Och kvällens projekt: sänglampor. Jag gillar mitt sovrum så mycket nu. Både med sänglamporna på plats och så nya sovkuddar som är så himla sköna. En väl gjord investering av mig själv uppenbarligen eftersom jag lyckades sova ett halvt dygn på dem. Nästa grej är att få upp några tavlor eller en hylla på andra väggen. Jag ryms ju inte med något sängbord eftersom garderobsdörrarna måste gå att öppna. Får fundera lite på den.