/

Lucia

Hallå onsdag mitt i veckan. Jag har egentligen ingenting vettigt att dela med mig av, men då jag läser igenom gamla inlägg finner jag alltid vardagsinläggen roligast att läsa. De stora händelserna minns jag ändå. Därför tänkte jag dela med mig av vad som hänt hittills denna händelseösa vecka! 

Praktiken är i full gång och jag spenderar mina dagar på akuten, där jag annars jobbar. Lite förvirrande för både mig och personalen he-he. Men det är annorlunda att gå som sjuksköterska och jag har lärt mig väldigt mycket i veckan. Förutom praktiken hinner jag inte med så mycket mer än att träna. Jag kände mig otroligt trött och svag i måndags och då jag släppte skivstången från ovanför huvudet lyckades den ta en sväng förbi mina smalben innan den studsade vidare. Skönt med 40 kg i full fart :-). Trodde benen skulle gå av. Men de klarade sig undan med lite skrapsår och blåmärken och trots missödet lyckades jag orimligt tidigt imorse överraska mig själv med att klara timecap på en wod med  bland annat 360 doubleunders. Något som jag alltid har så svårt för. Bättre start på dagen gick med andra ord inte att få. Resterande timmar innan det är dags för praktik har spenderats med att göra klart en presentation och steka bananpannkakor. Det är min nya frukost istället för mackor och jag måste säga att det är fantastiskt. Att jag inte kommit på detta tidigare! Jag steker en hel drös så att jag har för ett par dagar framåt och sedan plockar jag bara några varje morgon. Så smidigt! 

Det är ju lucia idag också. Ingen större mysfaktor eller julstämning i mitt liv idag. Men det kanske vänder! Livet är ju vad man gör det till.