/

Rolig helg

Oj oj oj livet. Du är intensiv nu. Dock väldigt, väldigt rolig också. Det bästa med våren är den pånyttfödda energin som griper tag i en och får en att orka med trots lite sömn. Solen och ljuset fungerar likt adrenalin och knopparna på träden blir som en påminnelse om hur KUL det är att leva.

I fredagskväll spelade vi Catan hemma hos Linn innan jag somnade sött och sov hela vägen till 07 på lördagmorgon. Jag som hade tänkt att sova ut... Jaja. Bättre än veckodagarnas 05.20 iallafall. Hade en väldigt produktiv förmiddag innan jag träffade Elina efter lunch för att preppa för helgens stora händelse: Ebbas överraskningsfest! Vi har planerat och hållt detta hemligt men så i lördags fick vi äntligen överraska henne! Jag måste säga att jag tycker att det blev väldigt lyckat ;-). Vi hade "finsittning" hemma hos Ebba och Ludde med trerätters, snaps, sånger och skratt. Ludde hade verkligen gjort ett fantastiskt jobb med att lura iväg Ebba hela dagen och sedan lura hem henne också! Då klockan passerade elva drog vi vidare till Norrlands för dans och mer shots. 

Trots en sen natt var jag upp igen vid 07 på söndag för att ta buss och färja ut till Eckerö! Vi tänkte oss nämligen att det skulle vara en bra idé att lagra lite billig alkohol inför Valborg. Sedan hur bra idé det var att genomföra detta bakis på en båt som gungade i vågorna var väl en annan femma ha-ha. Hade i alla fall en riktigt rolig dag med fina vänner<3. 
Dukat och pyntat innan alla anlände! 
Tjejerna redo i hallen att överraska Ebba då hon öppnade dörren! 
Välkomstdrinkar och förrätts-snittar! 
Spetsarn spetsade hehe! 
Tjugotvå ljus på kladdkakan! 
Starka individer bakom solbrillor följande morgon ha-ha. 
Hemskt nog var kräkpåsarna framme pga sjösjuka.
Nöjda men trötta efter dagens äventyr!