/

Kärlekshelg i Göteborg

Då var helgen i Göteborg till ända, men det är galet vad bra vi har haft det! Nedan kommer en bildbomb som får beskriva helgen.
 
Efter en jobbdag mellan 7-17 stressade jag hem för att sedan skjutsas upp till Umeå där Anders bjöd på överpris-middag på flygplatsen. 

Planet blev försenat och tidspessimist som jag är blev jag såklart väldigt orolig att vi skulle missa vårt anslutningsflyg. Men allt gick bra och tack vare den där förskjutna halvtimmen fick vi bevittna en otrolig solnedgång.
 

Anders hade ringt hotellet, som i övrigt var sinnessjukt fint, och snackat till sig ett bättre rum åt oss med kingsize-bed och en otrolig utsikt över Liseberg. Han är bra han min kille!
 
Dagen därpå steg vi upp i god tid för att njuta av hotellfrukost och turista oss lite bland fina parker och vattendrag. 
På eftermiddagen köpte vi åkband till Liseberg och gick banans bland alla karuseller och berg och dal-banor. SATAN vad roligt det var! Helix åkte vi sju/åtta gånger bara för att vi inte kunde få nog.
 
Efter en lång dag med både turistande, shopping och Liseberg spenderade vi kvällen på hotellrummet med lite bubbel och snacks innan vi somnade och sov som små barn. Att man alltid sover så skönt på hotell?Fredagen blev en riktig shoppingdag med över sex timmar springandes i affärer. Dock tog vi både en och två pauser där vi bland annat åt lunch på Vapiano, helt klart den bästa pastan jag någonsin ätit!
 
Då kvällen närmade sig beslöt vi oss för att dra ut och göra stan. Sagt och gjort! Vi hamnade först på någon bar där liveband uppträdde och en fyllegubbe stod för underhållningen genom att bli arresterad. Senare mötte vi upp Matilda och Erik på Marks jobb och hängde där över ett glas vin innan barrundan fortsatte natten igenom. Otroligt lyckad kväll!
 
Helgens sista hotellfrukost bjöd på en fantastisk utsikt över ett fantastiskt Göteborg.
Efter utcheckningen turistade vi ytligare i det fina vädret, det spelades bland annat minigolf!
Småbakis som vi var lade vi oss i en park där vi faktiskt slummrade någon halvtimma till livemusik i bakgrunden då Göteborgsvarvet pågick bara en gata bort.
 
Det var en fantastisk stämning i staden med all musik, glada löpare och stöttande åskådare. Helt klart en bra sista dag i en bra stad!