/

ALANYA - PART ONE

När klockan började närma sig tolv fick vi äntligen äntra planet och inta våra platser för några timmar framöver. Exalterad som jag var kunde jag inte sova en blund trots min lugna spellista, men vila kan man göra i graven.
Då vi efter cirkus 7 timmars resande nådde vår destination var det bara att kasta i sig frukost innan vi prutade till oss madrasser och begav oss till stranden. ÅH VAD HÄRLIGT! Temperaturen i luften översteg 50 grader medan havet svalkade med cirkus 28. Helt klart det bästa jag vet.
Bara för att vi varit vaken i över 40 timmar behövde vi inte sova. Nej, nej. Vi beställde in drinkar för att sedan ta en alldeles för dyr taxi in till centrum för att testa på Alanyas nattliv.
Nattlivet översteg förväntan då vi bland annat träffade på Salina och Frida på The Doors. Som för övrigt blev stället där vi mer eller minde hängde varje natt. Otroligt roligt!
Duktiga som vi är begav vi oss hem runt två då vi hade storslagna planer för följande dag. Vad det var får ni veta i part two hehe.